01 januari 2021

Een goed, normaal en gezond 2021 / statiegeldactie Albert Heijn Boterhoek Best

              We hopen ook in 2021 op veel steun te mogen rekenen.



                    Kinderen uit een van de kindertehuizen Nativitas op Flores

Albert Heijn Boterhoek Best: statiegeldactie voor gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië                              Het coronavirus heeft de hele wereld op z’n kop gezet, De pandemie heeft veel gevolgen voor de volksgezondheid en de economie. Zeker ook in Indonesië, instellingen voor gehandicapten- en weeskinderen kunnen nu extra steun heel goed gebruiken. Wij zetten ons al 20 jaar in voor kansarmen in Indonesië. Ook in 2021 behoort de steun aan het rehabilitatiecentrum Harapan Jaya, het weeshuis Pius IX op Sumatra en het centrum Hidup Baru op West-Timor tot de belangrijkste speerpunten. 

Een belangrijke bron van inkomsten om de projecten te kunnen steunen zijn de statiegeldacties die in diverse supermarkten georganiseerd worden. Wij zijn daarom blij met de medewerking van de Albert Heijn  in de Boterhoek in Best. U kunt daar vanaf 4 januari  tot 18 januari het tegoed van uw statiegeld doneren aan het goede doel: gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië.  

U kunt ook bijdragen met behulp van onderstaand QR code, waarvoor bij voorbaat dank. 



Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...