19 juni 2016

VOORTGANG ACTIE OP BASISSCHOOL DE NOTENBALK HARMELEN

Vorig jaar startte op de Notenbalk in Harmelen ( gemeente Woerden) de actie " wij naar school.....zij naar school". Als kinderen jarig zijn hoeven ze voor de leerkrachten geen traktatie mee te nemen maar kunnen ze geld doen in een speciale spaarpot. De opbrengst wordt door ons bestemd voor het uniformenfonds. Hieruit worden schooluniformen betaald voor kinderen uit arme gezinnen van de basisschool in kampong Lanyo Rayo en in het weeshuis Pius IX op Sumatra. Een unieke samenwerking van de Notenbalk met stichting Harapan. Onze contactpersoon in Bukittinggi, Adek Guci, regelt de uniformen voor de school in Lanyo Rayo. 

Voorzitter, Jos van der Heijden, bezocht onlangs samen met Adek Guci de prachtige nieuwe school de Notenbalk. In alle klassen informeerden zij de kinderen en leerkrachten over de voortgang van de actie. Tot nu toe heeft de Notenbalk bijna € 650,-- bij elkaar gebracht, genoeg voor 85 uniformeren, een geweldig resultaat.Geen opmerkingen:

11 december: KERSTMUZIEK Fanfare Drumband Sint Willibrordus Wintelre : Harapan speculaasactie

Zondag 11 december om 14.00uur in de Sint Willibrorduskerk in Wintelre Kerstmuziek door de Fanfare/ Drumband met na afloop heerlijke gluhwei...