14 juli 2016

WATERTOREN IN MAUERE (Flores) GEREALISEERD DANKZIJ STEUN KRINGLOOPWINKEL HANDMELKEN BEST

Vorig jaar ontving Harapan van de stichting Handmelken / Kringloopwinkel Handmelken een aanzienlijke bijdrage voor de realisatie van een watertoren bij een multifunctionele accommodatie in Maumere op Flores. Deze accommodatie maakt deel uit van de kindertehuizen van Yayasan Nativitas  onder leiding van de ontwikkelingswerkster Mama BelgiĆ«. Voorheen moest men gebruik maken van een put met een pomp. Zodra de stroom uitviel (en dat komt nog al eens voor) was er geen water. Nu is de watertoren met grote tanks inclusief een wasruimte nagenoeg klaar. Een aanwinst waar men in Maumere  heel blij mee is. “Dank aan de mensen van het Handmelken, de Kringloopwinkel en Harapan”, aldus Mama BelgiĆ« in haar laatste berichtje met bijgaande foto.

Vanuit Flores wil zij dan ook iedereen oproepen om veel gebruik te maken van de Kringloopwinkel Handmelken aan de Randweg.

Geen opmerkingen:

JAARREKENING OP DE WEBSITE

  Onlangs werd de jaarrekening 2021 op onze website geplaatst onder hoofdstuk jaarverslagen. De jaarrekening   geeft een goed overzicht van ...