27 augustus 2013

PAK-WEESHUIS SULAWESI GEEFT U INFORMATIE TIJDENS DE SOCIALE MARKT IN BEST OP 15 september


In Bua Tallulo op Sulawesi staat het Pak-Toraja weeshuis. Manon de Bresser uit Best deed daar vorig jaar enkele weken vrijwilligerswerk en heeft nu de samenwerking gezocht met Harapan om dit weeshuis te steunen. Er worden kinderen uit gebroken- ,probleemgezinnen, (half)wezen en kinderen uit arme gezinnen ondersteunt door onderdak te bieden, te zorgen voor eten en liefde te geven.
Ook worden ouders ontlast door de kindercreche. Hierdoor kunnen vader en/of moeder 'n paar uur werken om zo 'n beetje geld te verdienen.
Het Pak-weeshuis biedt mensen vanuit de hele wereld de mogelijkheid om op eigen kosten vrijwilligerswerk te doen.
In een van de Harapan ONTWIKKELINGSWERK AAN DE BASIS-kramen zal Manon u iets vertellen over haar reis en ervaringen en waarom hulp aan het weeshuis zo nodig is. U kunt haar actie steunen door het kopen van handgemaakt sleutelhangers in de vorm van een hagedis.
De 9 Harapan / samenwerkende organsiaties kramen vindt u tijdens de sociale markt in de prachtige pastorietuin achter de kerk.
 
PAK- weeshuis Sulawesi
 

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...