30 augustus 2013

*Stichting HARAPAN JAYA informeert op de sociale markt over 3 projecten.*

Harapan Jaya betekent "Hoop die overwint" en is in 1981 gesticht door Zuster Jeannette van Paassen. Zij zal tijdens de sociale markt op 15 september in Best ook aanwezig zijn.
De stichting Harapan Jaya Nederland heeft de zorg voor 3 projecten; revalidatiecentrum Harapan Jaya Nrd. Sumatra, Caritas op Nias en Hidup Baru op West-Timor. Voor alle drie hebben wij met medewerking van de Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken en de Kringloopwinkel Handmelken bijgedragen. (o.a. watervoorziening in Hidup-Baru).

de watervoorziening op West-timor, dankzij Harapan en Handmelken Best
 
Ook worden nog steeds de opbrengsten van de statiegeldacties in diverse winkels in Best en omgeving hiervoor bestemd, evenals de bijdragen voor de nordic-walking cursussen die worden gegeven door Adrie Brands.
Samen met de 6 andere organisaties die hulp verlenen aan de zwakkeren in IndonesiĆ« kunt u Harapan Jaya vinden in de pastorietuin van de Odulphuskerk. 
www.harapanjaya.nl
gehandicapte kinderen in revalidatiecentrum Harapan Jaya


















Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...