08 september 2008

Nordic walking voor de Derde Wereld

Nordic Walking en Handmelken

Je kunt in de Derde Wereld gaan wandelen. Je kunt ook vóór de Derde Wereld wandelen en gelijktijdig geld inzamelen voor steun aan ontwikkelingsprojecten (o.a. aan het Harapan-Ulinaproject : watervoorziening in Kuta Gerat).  Dat kan tijdens het Handmelkweekeinde op zaterdag 20 september 2008. Dus wandelaars zet die datum in je agenda en kom naar Best, wandelen in de prachtige bosrijke omgeving samen met familie, vrienden en/of kennissen. Iedereen is welkom.

Kosten van deelname bij voorinschrijving € 5,-- of bij de start € 7,50.

Evenals vorig jaar organiseert het Nederlands Kampioenschap Handmelken in samenwerking met de Atletiekvereniging Generaal Michaelis een fraaie wandeltocht voor beginners en gevorderden compleet met een leuke, gezellige maar vooral muzikale  "nazit' in het Zalencentrum De Prinsenhof aan de Hoofdstraat 43 in Best.

Op zaterdag 20 september beginnen we met een Nordic Walking tocht over 16 km om 10.00 uur. Vlak daarna starten de gewone wandelaars om 10.15 eveneens over 16 km. Om 11.00 uur start dan de tweede Nordic Walking tocht over 10 km. De wandelaars beginnen om 11.15 uur met hun 10 km lange tocht door het fraaie bosgebied in het fraaie bos- en buitengebied van Best en Son. Onderweg is er een post met sportdrank en een versnapering, inbegrepen in het inschrijfgeld.

Vanaf 13.30 uur worden de deelnemers terug verwacht in de Prinsenhof  waar nog even gezellig kan worden nagepraat onder het genot van een  broodje en/of een drankje en muziek van DJ Peter.

Inschrijven

Voorinschrijven kan voor 15 september door overschrijven van € 5,-- op rek nr. 107048027 t.n.v. Ned. Kampioenschap Handmelken met vermelding van naam en adres.. Voor leden van atletiekvereniging Generaal Michaelis bedraagt het inschrijfgeld € 2,50. Nadere inlichtingen tel 0499-391185. Aanmelden j.vanbeerendonk@vbcc.nl. of op de website van atletiekvereniging Generaal Michaelis, www.avgm.nl onder evenementen.

Graag tot ziens op zaterdagmorgen 20 september. 

 

 

Geen opmerkingen:

** NIEUWE BUS VOOR WEESHUIS PANTI PIUS IS KLAAR **

  Panti Pius IX in Sinaksak Sumatra is een tehuis voor weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen waarvan de familie niet in staat is ze te ...