09 januari 2008

Uitverkoop in Wereldwinkel Best

OPBRENGST NAAR STICHTING HARAPAN!

Dit jaar pakt de Wereldwinkel Best de uitverkoop anders aan: de gehele opbrengst van de verkopen van de uitverkooptafel in de winkel (let op de aktiestickers) gaat naar de Stichting Harapan Best- Oirschot.


In het nieuwe jaar wordt de hele winkelinventaris opgeschoond en kritisch bekeken. Hieruit vloeit een interessant aanbod van diverse artikelen voort voor de uitverkoop.Deze is uitgestald op een speciale aanbiedingentafel. Hier kunt u met aantrekkelijke kortingen o.a. snuffelen naar sieraden, wierook, schrijfartikelen, Peruaanse beeldjes, sjaals, een masker, tassen, serviesgoed en nog veel meer uit het brede assortiment.

Daar de Wereldwinkel altijd de arme producenten in de Derde Wereld ondersteunt door o.a. een eerlijke prijs voor hun producten te betalen, leek het deze organisatie dit keer een goed idee om allereerst de makers al een goede prijs te betalen voor hun werkstukken en daarna de opbrengst van de uitverkoop aan een goed doel te schenken. Hiervoor is de keuze gevallen op onze Stichting. Wij zijn hier uiteraard bijzonder blij mee. Daarom willen wij deze uitverkoop extra onder uw aandacht brengen. Dus bent u in de buurt, wip even binnen bij de Wereldwinkel aan de Hoofdstraat in Best.

Wij zullen u t.z.t. informeren wat we met de opbrengst gedaan hebben.


Nieuwe artikelen - aanbiedingen

Naast de uitverkoop zijn er regelmatig nieuwe artikelen die de moeite waard zijn vanwege ontwerp, het verhaal erachter of het land van herkomst. Met Carnaval in aantocht heeft de Wereldwinkel volop fluitjes, sambaballen, trommels etc. te koop om de feestvreugde te verhogen. Bovendien zijn er na de uitverkoop weer leuke andere aanbiedingen o.a. in ons levensmiddelenassortiment. Met een cadeau van de Wereldwinkel maakt u velen blij!


Een bezoek aan de Wereldwinkel is altijd de moeite waard


Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...