06 augustus 2023

** NIEUW WATERFILTERSYSTEEM OP HIDUP BARU GEINSTALLEERD **

 Dagelijks moesten de zusters op het rehabilitatiecentrum in Atambua op West-Timor het water oppompen en filteren zodat het gebruikt kon worden als drinkwater. Zij wilden graag een nieuw waterfiltersysteem aanschaffen omdat het oude niet geschikt was om de grote hoeveelheden water te filteren. Dat is gelukt!!!

De kosten hiervan bedroegen inclusief een voorraad filters voor de komende periode ± € 4.000,--. De zusters van Hidup Baru hadden  hiervoor geen geld. Daarom deden wij een beroep op enkele steunfondsen.

STICHTING  K.O.O.K :                                                                      Het resultaat was dat wij een donatie van  € 4.000,--ontvingen van deze stichting zodat een nieuw waterfiltersysteem kon worden aangeschaft. Onlangs werd het systeem in gebruik genomen.

** De stichting voor Ontwikkelingssamenwerking K.O.O.K uit Alkmaar is een vrijwilligersorganisatie die 2e hands goederen inneemt en verkoopt. De opbrengst komt ten goede aan kleinschalige projecten in ontwikkelingslanden **
Geen opmerkingen:

HARAPAN SPECULAASACTIE OP DE MARKT in Best, zaterdag 2 december

Begin november startte de stichting Harapan met de 13e speculaasactie. De opbrengst van deze actie wordt bestemd voor gehandicapte- en weesk...