08 mei 2023

STATIEGELDACTIE ALBERT HEIJN WILHELMINADORP BEST

Wij hebben ook dit jaar weer op ons genomen zoveel als mogelijk wensen van enkele rehabilitatiecentra en kinder- / weeshuizen in Indonesië te ondersteunen.  Begin 2023 zijn een aantal specifieke verzoeken gekomen waarvoor Harapan wil proberen naast de reguliere projecten d.m.v. acties en het benaderen van steunfondsen voldoende geld bij elkaar te krijgen.        


                                                    

* * een shortwave diathermy apparaat voor de afdeling fysiotherapie en  spalken en prothesen voor rehabilitatiecentrum  Hidup Baru op West-Timor                                                                                            


* een aangepast huisje voor een verstandelijk- en lichamelijk beperkte jongen die geen ouders  meer heeft  en bij zijn grootouders wordt opgevangen in een schamel hut. 

De zusters van Hidup Baru hebben de zorg voor deze jongen.                                   

**  zakken rijst voor arme gezinnen op West-Timor. Een paar keer per jaar brengen de zusters die bij een aantal heel arme gezinnen. 

 

                              

** een nieuwe minibus voor het Weeshuis Panti Pius op Sumatra. De huidige, te kleine bus die veel aan onderhoud kost, moet worden vervangen. De bus is nodig om kinderen naar scholen te brengen.



De statiegeldacties zijn een belangrijke bron van inkomsten voor ons. U kunt  vanaf 1 mei in de Albert Heijn Wilhelminadorp Best het tegoed van uw statiegeld doneren aan het goede doel: gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië waarbij ook speciale aandacht is voor voldoende kansen op onderwijs.

 

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...