22 januari 2022

RIJSTACTIE voor arme gezinnen op West-Timor:

 

Begin 2021 werd door ons in samenwerking met de Plus supermarkten Kenter en Henst in Best de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor, georganiseerd. Toen onze voorzitter in september 2019 op West-Timor was heeft hij samen met Hidup Baru vrijwilliger Nico Eijkmans rijst gebracht bij een aantal gezinnen. Dat was het begin van deze actie. 

Vanuit de opbrengsten van deze actie en diverse donaties konden in juli en met Kerstmis zakken rijst gebracht worden bij arme gezinnen in en om Atambua op West-Timor. Dit werd gedaan door de zusters van het rehabilitatiecentrum Hidup Baru en een contactpersoon van Harapan ter plaatse. Wij werken nauw samen met dit centrum, het is een van de speerpunten van het beleid. Ook dit jaar zal de actie in de Plus supermarkten georganiseerd worden.                                                                                                           DONATIES zijn nu al welkom! NL29RABO 01770 62 266 met vermelding: RijstactieGeen opmerkingen:

VEEL BLIJE MENSEN OP WEST-TIMOR DANKZIJ RIJSTACTIE

Deze week werden door vrijwilliger Nico Eijkmans en Remco Eddens, bestuurslid van stichting Harapan Jaya samen met de zusters van rehabilita...