09 november 2020

TIENDE SPECULAASACTIE OFFICIEEL GESTART; speculaas voor de Voedselbank

Voor de tiende keer houden wij de speculaasactie. Wij berichtten u hier al eerder over. De officiële start van de actie was afgelopen vrijdag. Dankzij 2 anonieme donateurs werden 225 pakken aan de Voedselbank beschikbaar gesteld. Deze werden vrijdag morgen overhandigd aan Frans van Rosendaal, voorzitter van de Voedselbank.

De opbrengst wordt bestemd voor de zorg van de gehandicapten in de tehuizen van Nativitas op Flores, een van de armste eilanden van Indonesië. De financiële steun om goede zorg voor de kinderen te kunnen blijven bieden wordt alsmaar minder.
Door de coronapandemie is dat nog erger geworden. Financiële giften uit de omgeving blijven uit en ook wordt er nagenoeg geen fruit en ander voedsel gebracht. Reden voor Harapan om ook dit jaar weer in samenwerking met Plus supermarkten en werkatelier EEHT van Cello in actie te komen met de 10e speculaasactie.
Steun deze actie door een of meer pakken speculaasbrok te kopen. Een pak met 3 stuks kost slechts € 2,--. U kunt ook een gift storten op NL29 Rabo 0177 06 22 66 met vermelding: kinderen Flores. Stichting Harapan is een ANBI, giften komen in aanmerking voor belastingaftrek.
Informatie verkoop in Best:
** Van 20 t/m 29 november in de Plus supermarkten Ton Henst en Erwin Kenter
** zaterdag 21 november op de weekmarkt in Best
** via stharapan@hotmail.com
(ook verkooppunten in Knegsel, Steensel/Eersel Wintelre, Vessem)

foto Theo Louwers: vlnr. Frans van Rosendaal, Anneke Berger, Kim van den Bosch secretaris Harapan, Jos van der Heijden voorzitter Harapan

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...