04 november 2020

STATIEGELDACTIE VANAF 2 NOVEMBER BIJ PLUS ERWIN KENTER IN BEST

 

* voor gehandicapte- en weeskinderen * Het coronavirus heeft de hele wereld op z’n kop gezet. De pandemie heeft veel gevolgen voor de volksgezondheid en de economie. Zeker ook in Indonesië, instellingen voor gehandicapten- en weeskinderen kunnen nu extra steun heel goed gebruiken.

De steun aan het rehabilitatiecentrum Harapan Jaya, het weeshuis Pius IX op Sumatra en het centrum Hidup Baru op West-Timor is een belangrijk speerpunt. Op West-Timor gaat het vooral om kinderen met oogproblemen en verwaarloosde gehandicapten. Op Sumatra om jongeren die verder willen studeren op de hoge school of universiteit en waarvoor geen of onvoldoende geld beschikbaar is. Een belangrijke bron van inkomsten om de projecten te kunnen steunen zijn de statiegeldacties die in diverse supermarkten in de regio georganiseerd worden. Harapan is daarom blij met de medewerking van de supermarkt Plus Erwin Kenter. U kunt daar vanaf 2 november op de flessenautomaat aangeven of u het bedrag wilt doneren aan het goede doel: gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië. De opbrengst wordt bestemd voor genoemde centra.


Geen opmerkingen:

GOEDE DOELEN WEEK; ** Vastenactie voor project van stichting Harapan op West-Timor **

GOEDE DOELEN WEEK in Eersel, Steensel, Duizel, Vessem, Wintelre, Knegsel, de Beerzen, Oirschot, Spoordonk en Best In bovengenoemde dorpen z...