16 augustus 2020

FLORES : Naar school in coronatijd.

In juli zijn op Flores de scholen weer van start gegaan. De kinderen mogen op last van de overheid niet klassikaal les krijgen vanwege de corona. In kleine groepen krijgen de kinderen 2 uur les bij de leraren thuis, of onder een grote boom in de open lucht. De rest van de lessen krijgen ze in de thuis via internet. Het gevolg van het thuis leren is dat ze een Android telefoon moeten aanschaffen met een internetbundel. Dit betekent voor de tehuizen weer extra kosten.


Zonder de actie "Noodkreet voor noodhulp Yayasan Nativitas Flores" zouden de kinderen van de tehuizen geen onderwijs meer hebben kunnen ontvangen. De actie samen met de stichting Nativitas Nederland heeft inmiddels € 19.000 opgeleverd. Nog niet voldoende om de gevolgen van het coronavirus te kunnen opvangen. U kunt nog bijdragen NL29 RABO 0177 0622 66 stichting Harapan met vermelding corona.

Geen opmerkingen:

GOEDE DOELEN WEEK; ** Vastenactie voor project van stichting Harapan op West-Timor **

GOEDE DOELEN WEEK in Eersel, Steensel, Duizel, Vessem, Wintelre, Knegsel, de Beerzen, Oirschot, Spoordonk en Best In bovengenoemde dorpen z...