20 april 2020

CORONA IN INDONESIË.

Het coronavirus zet de wereld op z'n kop. In Nederland maar ook in de rest van de wereld hebben mensen het moeilijk, ook in Indonesie. Volgens de laatste informatie zijn er nog geen zieken als gevolg van het virus in de centra die wij steunen: Harapan Jaya en het weeshuis Pius IX op Sumatra, Nativitas op Flores en Hidup Baru op West-Timor. Iedereen is in lockdown en moet binnenblijven.
FLORES: Daar moet natuurlijk wel geleerd worden. Ook wordt er dagelijks gebeden voor het welzijn van iedereen in de wereld. Ook samen spelen blijft belangrijk. (foto's met dank aan Kinderen van Flores België)


MAMA BELGIE: Zij is al 3 weken uitbehandeld in het ziekenhuis van Maumere en moet naar Bali voor verdere behandeling, maar dat kan niet vanwege de lockdown. Ze ligt nu op haar kantoortje met Kory en haar kinderen en Sidok voor de verzorging. Niemand mag daar naar binnen. Een voortdurend gehoorde klacht is nu natuurlijk dat er steeds minder geld binnenkomt en er steeds meer nodig is. Alles wordt duurder vanwege het transport.


Geen opmerkingen:

RIJSTACTIE./ u kunt steunen

In maart wilden wij onze actie : een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor organiseren.Door het coronavirus hebben wij deze nie...