28 februari 2020

SCHENKEN AAN STICHTING HARAPAN, BELASTINGVOORDEEL

De komende weken zijn veel mensen weer bezig met de belastingaangiften. Misschien goed om in deze periode eens te denken aan het belastingvoordeel voor u als u d.m.v. een PERIODIEKE SCHENKING, voor minimaal 5 jaar, ons steunt. Een periodieke schenking is een structurele gift aan een ANBI (Harapan is een ANBI) die schriftelijk is vastgelegd in een schenkingsovereenkomst. U moet tenminste 1 x per jaar een vast bedrag uitkeren.U mag zelf bepalen of u dat jaarbedrag opsplitst in meerdere bedragen, of dat u het jaarlijkse bedrag in een keer betaalt. Het grote voordeel voor u is dat de gift volledig aftrekbaar is van uw belastbaar inkomen en dus een deel terugontvangt van de Belastingdienst. Giften die niet schriftelijk zijn vastgelegd als periodieke schenking/gift, zijn niet of slechts voor een klein deel aftrekbaar. Door de schenking schriftelijk vast te leggen, kunt u dus meer geld overhouden aan uw jaarlijkse schenkingen of meer schenken zonder dat het u meer kost. Het belastingvoordeel is afhankelijk van uw inkomen, het inkomen van uw fiscale partner en de leeftijd van u beiden.
VOORDEEL VOOR HARAPAN:
Het voordeel is dat wij met uw structurele steun meer financiĆ«le middelen krijgen om onze doelstellingen te bereiken. Schenkt u uw belastingvoordeel mee dan kunnen wij op een groter bedrag rekenen terwijl u hiervoor niet meer hoeft te betalen                                              Voor meer informatie : bel 06 – 186 189 03 Jos van der Heijden of stuur even ’n mailtje naar stharapan@hotmail.com.


Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...