02 augustus 2017

HUWELIJK CONTACTPERSOON ADEK MET REFI

Een belangrijk uitgangspunt van de Stichting Harapan is dat de hulpverlening in IndonesiĆ« altijd gebeurt samen met contactpersonen en / of met andere (kleinschalige) hulporganisaties ter plaatse. Voor de projecten in West-Sumatra (met name in de stad Bukittinggi en omgeving) is dat Adek Guci. Hij zorgt er voor dat  geld voor de adoptiekinderen / gezinnen en voor studieondersteuning bij de betreffende gezinnen terecht komt. Ook regelt hij jaarlijks de schooluniformen voor kinderen uit arme gezinnen op de school in kampong Lanjo Rayo.

Enkele weken geleden trouwde Adek met Refi. Het was groot feest in Bukittinggi. Vooral de dag waarop het huwelijk volgens de adat (traditie) plaatsvond. De familie Guci uit Houten was bij het huwelijk van (schoon) broer en oom aanwezig. Roger en Sandra Guci - van der Heijden zetten zich ook in voor Harapan, oa. voor vertalingen.



Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...