20 november 2016

SPECULAASACTIE:SPECULAASACTIE:SPECULAASACTIE

Alles staat bij Harapan op dit moment in het teken van de speculaasactie. Vrijdag en zaterdag een geslaagde verkoop in de Plus supermarkt Ton Henst, komende vrijdag en zaterdag 26 en 26 november staan we meteen achter de kassa's in de Plus supermarkt Erwin Kenter.
CADEAU-speculaas voor Wiet Gilsing: We waren zaterdagmorgen bijzonder vereerd met het bezoek van Wiet Gilsing met zijn vrouw Doortje aan onze speculaaskraam. Hij is een van de oprichters van de Kringloopwinkel Handmelken in Best en heeft er mede aan bijgedragen dat wij de voorbije jaren voor een aantal projecten een bijdrage van de Stichting Handmelken ontvingen. Afgelopen zomer nam hij afscheid als voorzitter van de kringloopwinkel Handmelken.
Als dank voor zijn inzet voor onze projecten ontving hij uit handen van Mirte van den Bosch, dochter van onze secretaris, enkele pakken cadeau-speculaas. Wiet : Bedankt!!!

Doortje Gilsing, Wiet Gilsing, Mirte van den Bosch,
Kim van den Bosch (secretaris Harapan)

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...