08 augustus 2016

STATIEGELDACTIE ALBERT HEIJN SUPERMARKT BOTERHOEK BEST

Een belangrijke bron van inkomsten voor de Stichting Harapan zijn de statiegeldacties in supermarkten . De opbrengst van deze acties wordt bestemd voor gehandicapte kinderen in het revalidatiecentrum Harapan Jaya en op dit moment in het bijzonder voor het weeshuis Pius IX in Pematang Siantar Sumatra.
Weeshuis Pius IX: In dit weeshuis in Pematang Siantar op Sumatra, verblijven 37 weeskinderen. Er is vooral geld nodig voor kosten van schoolboeken, uniformen en schoolgeld. Met ingang van 1 juli betaalt Harapan het schoolgeld en overige studiekosten van een van de weeskinderen, Agnes Oktaria Saota. Haar ouders stierven toen zij 5 jaar was. Zij studeert aan de universiteit in Pematangsiantar voor onderwijzeres. Deze kosten worden betaald uit de opbrengsten van de statiegeldacties.
Op 15 augustus start de statiegeldactie in de Albert Heijn supermarkt Boterhoek Best.
Als u lege flessen inlevert kunt u de tegoedbon in een speciaal daarvoor bestemde box doen. Na afloop van de actie wordt het totale bedrag van de bonnen  uitbetaald aan de Stichting Harapan. Met deze acties hoopt Harapan voldoende geld bij elkaar te krijgen om het weeshuis te steunen en vooral om Agnes haar studie te kunnen laten volgen.

Geen opmerkingen:

** NIEUWE BUS VOOR WEESHUIS PANTI PIUS IS KLAAR **

  Panti Pius IX in Sinaksak Sumatra is een tehuis voor weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen waarvan de familie niet in staat is ze te ...