23 november 2015

BEDANKT VANUIT FLORES

Wij ontvingen onderstaand berichtje van Mama Belgiƫ. Zij is bijzonder blij met de donatie die wij van de Stichting Handmelken / Kringloopwinkel Handmelken kregen voor de watertoren bij het multifuncionele gebouw in Maumere op Flores:



Er is een waterput met een eenvoudige pomp. 
Als de stroom uitvalt s er geen water.
Daarom wordt er een watertoren gebouwd.
 
Hallo beste vrienden en bekenden van Stichting Harapan.
De 15de November kreeg ik een mail met het goede nieuws dat Harapan een cheque van 7.200 Euro voor ons in ontvangst had mogen nemen, afkomstig van stichting Handmelken-Best.Natuurlijk dat we daar heel blij en ook dankbaar voor zijn Ieder hulp die we bekomen betekent een zorg en last voor ons minder. Jammer dat we steeds beroep moeten doen en hulp moeten vragen in Nederland en Belgie...terwijl Indonesie eigenlijk toch wel een rijk land is. We zijn half november voorbij en kregen dit jaar nog geen cent van de plaatselijke regering en ook niet van de provincie.Gelukkig dat we steeds geholpen worden door ons thuisfont in Nederland en Belgie...anders zouden wij ook niet langer voor onze kinderen kunnen zorgen...laat varen ze helpen omdat ze naar school zouden kunnen gaan. Goed,ik mag niet langer zeuren want we worden door uw stichting weer geholpen.Van zodra we de centen ontvangen gaan we met de bouw van de toren beginnen. Het word een goede verbetering voor ons huis. We zijn Stichting Harapan zeer dankbaar omdat we steeds verhoord worden als we aankloppen en hulp vragen voor een project.We willen daarom het bestuur van de stichting bedanken en langs deze weg ook alle mensen die gezorgd hebben dat er zo’n mooi bedrag aan ons kon over gemaakt worden.Hartelijk dank en groeten van ons allemaal.

Colson Marie Jeanne(mama Belgie)

 

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...