16 november 2015

€ 7.200,-- VOOR WATERVOORZIENING NATIVITAS FLORES

Zaterdag 14 november ontvingen wij tijdens een zeer gezellige benefietavond van de Stichting Handmelken Best/Kringloopwinkel Handmelken Best een cheque van maar liefst € 7.200,-- . Dit bedrag wordt bestemd voor een goede watervoorzioening in de multifunctionele accommodatie van Nativitas in Maumere op Flores. Er werden op deze avond nog een aantal cheques uitgereikt: Bijna Thuis huis in Best voor de inrichting, Ondersteuning Ouderentehuis in Sri Lanka, School voor visueel gehandicapten in Nepal, bouw schoolokalen in Oeganda, sanitair en drinkwater voor basisschool in Congo, Steun aan weeshuizen in Nepal, sanitaire voorzieningen bij scholen in Indonesië (stichting Hibiscus).
Onze bestuursleden Kim van den Bosch (bekend van de foto met Sinterklaas!) en Jos van der Heijden namen de cheque in ontvangst uit handen van presentatrice Myrthe van de Wijdeven. 

Later op de avond overhandigden zij de cheque symbolisch aan Mama België via Theo en Lies Dinnissen van de stichting Nativitas Nederland. (met deze stichting werken wij voor onze projecten op Flores al 10 jaar samen).
Alle dank en waardering voor de stichtingen Handmelken en Kringloopwinkel Handmelken, al vanaf 1979 actief voor projecten in de Derde Wereld.


Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...