06 november 2013

Bekende Bestse judoka steunt speculaasactie

Wij werken nauw samen met de stichting Nativitas uit Horst om de kindertehuizen van Mama Belgiƫ op Flores te steunen. Dit gebeurt o.a. door de jaarlijkse SPECULAASACTIE.

De opbrengst wordt volledig bestemd voor de noodhulp aan het kindertehuis Maria Visitatie in Nebe. (kosten € 32.000,--).
Onlangs kocht de op wereldniveau bekende judoka Sanne Verhagen uit Best het eerste pak speculaas waarmee de actie officieel van start ging. Zij deed dit in de bibliotheek van Best bij de uitgebreide tentoonstelling van Harapan. Sanne was 2e op de WK-junioren in 2011, 5e in 2013 en Europees kampioen met teams. Zij wenste Harapan heel veel succes met deze actie en met alle andere projecten.
U kunt ook mee doen! Wilt u deze actie steunen koop dan een of meerdere pakken speculaasbrok. Een pak met 3 stuks kost slechts € 2,--.
Bestellen is mogelijk bij : Jos van der Heijden 0499 -373779 of Hanneke Renders 0499 - 575195 of doorgeven via stharapan@hotmail.com Een gift storten voor deze actie kan natuurlijk ook, Rabo 1770.62.266 met vermelding speculaasactie.
De actie wordt gesteund door Wilde Ganzen. Deze organisatie vermeerdert de opbrengst met 55%!.

(de actie wordt mede mogelijk gemaakt door Plus supermarkt Erwin Kenter uit Best)


Fleur, Iris en Meike steunden graag de speculaasactie
 

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...