05 september 2013

Sociale markt in Best 15 september: STICHTING HIBISCUS INFORMEERT OVER WERKWIJZE EN ACTIVITEITEN.


 Hibiscus is een van de 7 organisaties die zich gezamenlijk presenteren op de sociale markt zondag 15 september met als thema : Ontwikkelingswerk aan de basis. Deze stichting heeft als doel: verbetering van educatie- en hygiëne voor kinderen en werkt uitsluitend met vrijwilligers om de ingezamelde gelden van haar sponsoren zo optimaal mogelijk te kunnen besteden.
De ingezamelde gelden en goederen worden in natura, met controle door vrijwilligers ter plaatse aangeboden. De lokale vrijwilligers werken volledig belangeloos en betrekken de plaatselijke bewoners bij de projecten.
Met de donatie van de Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken en Kringloop Handmelken Best in 2011 en 2012, (totaal bedrag: € 13.500,- ) zijn enkele (kleuter)de scholen op Java voorzien van een schoon- en hygiënisch sanitair gebouw. Verder is een kleuterschool geholpen met de wederopbouw van een lokaal dat volledig verwoest was. Ook in 2013 kan Hibiscus weer rekenen op een ondersteuning van Stichting Nederlands Kampioenschap Handmelken en Kringloop Handmelken in Best. www.stichtinghibiscus.nl
(u vindt Hibiscus aan het begin van het pad door de pastorietuin net voorbij de oude ingang van Prinsenhof, er zijn zoals gewoonlijk lekkere hapjes!!)




Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...