09 oktober 2007

Nederlands Kampioen handmelken in Harapan-team

Zaterdag 29 september vonden in Best de Nederlandse Kampioenschappen Handmelken plaats. De opbrengst van deze activiteit en van andere in dit weekend georganiseerde activiteiten, samen met de opbrengst van de Kringloopwinkel Handmelken wordt besteed aan 10 projecten in de Derde Wereld.
Een van de projecten is de watervoorziening van een nog te bouwen revalidatiecentrum op West-Timor. Wij hebben hiervoor een aanvraag ingediend voor € 10.000,-- . Dit op verzoek van de Stichting Harapan Jaya.
Onder het motto WATER door Melk werd er op 29 september door 21 teams gestreden om de Gemeentelijke ere-trofee. Vanuit Harapan deden o.a. mee ; Harapan Jaya, Harapan Best – Oirschot 1 en 2 en het team Indonesia.
Het Nederlands Kampioenschap werd behaald door het team van de Kringloopwinkel Handmelken.
Op de 7e plaats het team Harapan-2 , Harapan Jaya eindigde op de 16e plaats, team Indonesia op de 18e en Harapan-1 werd 19 e..Nederlands Kampioen meeste liters melk!!!

Marco Aberson van het 2e team Harapan Best-Oirschot kreeg maar liefst 4 liter melk uit de spenen in zijn emmer. Daardoor werd hij 1 e, Nederlands Kampioen. Marco, gefeliciteerd.

Geen opmerkingen:

NOODKREET OM HULP VAN YAYASAN NATIVITAS OP FLORES / steun onze actie (vervolg)

We weten dat in Nederland bij veel mensen de nood hoog is ten gevolge van de corona-pandemie. Toch willen wij een beroep doen op de men...