08 november 2023

STICHTING HARAPAN: SPECULAASACTIE GESTART IN DICKENSSTIJL

 


Voor de 13e keer organiseren wij in goede samenwerking met de Werkgroep Ontwikkelingswerk Wintelre (W.O.W) de Speculaasactie. De officiële start van de actie was zondag 5 november, deze keer niet in Best maar vanwege de genoemde samenwerking met W.O.W in Wintelre. De opbrengst wordt volledig bestemd voor gehandicapte- en weeskinderen in het revalidatiecentrum Harapan Jaya en het weeshuis Pius IX op Sumatra en het centrum Hidup Baru op West-Timor.

Wij krijgen veel steun voor onze projecten vanuit de Wintelrese gemeenschap, dit vooral dankzij de inzet van de leden van genoemde werkgroep. Daarom werd besloten de aftrap van de actie hier te organiseren. De stichting Dickensfestijn verleent alle medewerking om tijdens het Dickensfestijn (16 en 17 december) speculaas te verkopen. Daarom werd het 1e pak speculaas officieel verkocht aan hun voorzitter Frank Huijbers en een van de deelneemester Isa van Gerwen. Dit gebeurde in boerderijterras de Nachtegaal door Ellen van Aaken, voorzitter van de W.O.W. en onze voorzitter Jos van der Heijden.Geen opmerkingen:

HARAPAN SPECULAASACTIE OP DE MARKT in Best, zaterdag 2 december

Begin november startte de stichting Harapan met de 13e speculaasactie. De opbrengst van deze actie wordt bestemd voor gehandicapte- en weesk...