08 juni 2022

SUCCESVOLLE RIJSTACTIE: uw steun blijft welkom!Onlangs organiseerden wij de rijstactie EEN PAK VOOR EEN ZAK, rijst voor armen op West-Timor Indonesië. De actie werd georganiseerd in samenwerking met en geweldige steun van de Plus supermarkten Ton Henst en Erwin Kenter uit Best. Vorige week werd de actie in de supermarkten afgesloten met een fantastische opbrengst. Dankzij de verkoop van de pakken rijst in de supermarkten, maar vooral ook door de vele donaties is deze bijna  € 1.200,-- , goed voor ruim 80 zakken van 20 kg. rijst. De beide supermarkten doneerden de kosten van de inkoop en rondden de omzet royaal naar boven af. De niet verkochte pakken rijst  werden geschonken aan de Voedselbank Best en omgeving en aan de Oekraïense gezinnen die in Best in de Schakel verblijven.                                                                                                    

                                                                                          UW HULP BLIJFT WELKOM: Nico Eijkmans, vrijwilliger van het rehabilitatiecentrum Hidup Baru was recent nog  op West-Timor. Samen met de zusters van het centrum heeft hij onlangs vanuit de acties in 2021 rijst gebracht bij gezinnen die dit heel hard nodig hebben. In de loop van 2022 zal de opbrengst van dit jaar besteed worden. (80 zakken) Wij willen graag de genoemde opbrengst vergroten zodat er tenminste 100 zakken rijst voor arme gezinnen beschikbaar zijn.  U kunt uw bijdrage voor de actie storten op NL29RABO 01770 62 266 o.v.v. rijstactie.          

Geen opmerkingen:

JAARREKENING OP DE WEBSITE

  Onlangs werd de jaarrekening 2021 op onze website geplaatst onder hoofdstuk jaarverslagen. De jaarrekening   geeft een goed overzicht van ...