31 oktober 2021

11e SPECULAASACTIE OFFICIEEL GESTART.

Theo Bressers, medewerker van werkatelier EEHT verkocht in Cultuurspoor bij de tentoonstelling 20 jaar Harapan een pak speculaas aan mede-oprichter en oud bestuurslid Joz Bruggeman. Daarmee is de 11e speculaasactie waarvan de opbrengst volledig wordt bestemd voor de kindertehuizen van Nativitas op Flores, officieel gestart.

vlnr: Jos van der Heijden, voorzitter Harapan, Mathijs Hemmen en Theo Bressers medewerkers werkatelier EEHT, Kim van den Bosch secretaris Harapan, Ben de Jong medeweker speculaasactie, Lies en Theo Dinnissen bestuursleden Nativitas Nederland uit Horst, Joz Bruggeman. (foto: fotografie Marijke)

Pakken speculaas kunt u van 5 tot en met 14 november kopen in de Plus supermarkten Kenter en Henst. Ook in de lunchroom EEHT bij de molen. Kosten € 2,-- per pak.
Bestellen kan via stharapan@hotmail.com. Daar kunt u ook de cadeautasjes met 1 pak speculaas en 1 doosje met diverse zakjes speciale thee kopen. Dit is een samenwerkingsproject van Harapan met het werkatelier EEHT waar mensen met afstand tot de arbeidsmarkt werkzaam zijn. Kosten € 6,--

Theo Bressers, Joz Bruggeman (foto: fotografie Marijke)





Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...