21 mei 2021

RIJSTACTIE AFGESLOTEN, uw bijdrage voor slachtoffers overstroming blijft welkom


Onlangs organiseerden wij de rijstactie : EEN PAK VOOR EEN ZAK, rijst voor armen op West-Timor en dit jaar ook voor de slachtoffers van de tropische storm en overstromingen op dit arme Indonesische eiland. De actie werd georganiseerd in samenwerking met en geweldige steun van de Plus supermarkten Ton Henst en Erwin Kenter uit Best. Op 17 mei werd de actie afgesloten met een fantastische opbrengst. Dankzij de verkoop van de pakken rijst in de supermarkten, maar vooral ook door de vele donaties is de opbrengst bijna € 3.000,-- De niet verkochte pakken rijst werden geschonken aan de Voedselbank Best e.o.



UW HULP BLIJFT WELKOM: De voor de vele arme gezinnen zo belangrijke opbrengst van de maisoogst die op handen was, is door de tropische storm en de overstromingen totaal vernietigd. Mais is in dit gebied samen met rijst het belangrijkste voedsel. Ook veel huizen zijn volledig vernield of hebben veel schade opgelopen. Daarom willen wij de slachtoffers van de ramp blijven helpen. U kunt uw bijdrage storten op NL29RABO 01770 62 266 o.v.v. rijstactie.



Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...