10 oktober 2020

SPONSORLOOP de NOTENBALK HARMELEN.

 

Donderdag 15 oktober sluiten de kinderen van basisschool de Notenbalk in Harmelen het project “Zorgen voor jezelf en de ander” op een sportieve manier, met oog voor de ander, af met een sponsorloop! Elke minibouw (1-2/ 3-4/ 5-6/7-8) krijgt een deel van de ochtend om rondjes te rennen om Sporthal De Kroon heen. Hulpouders en (gym)leerkrachten zorgen ervoor dat alle kinderen het juiste rondje blijven rennen en dat hun ronde kaart wordt afgetekend. Met de sponsorloop zamelen de kinderen geld in voor de Stichting Harapan. De Notenbalk steunt Harapan al vele jaren o.a met de verjaardagsactie voor schooluniformen. In 2018 steunde de school de Harapan acties voor slachtoffers van de aardbeving op Lombok. De opbrengst van de sponsorloop wordt bestemd voor fruitbomen in de moestuinen van : 1. rehabilitatiecentrum Hidup Baru. 2. Kleuterschool TK Assisi Pieter van der Voorn, naast Hidup Baru. 3) schooltje de PAUD Nicolaus Jaya in Besikama. De kinderen krijgen vaak maaltijden op school omdat zij thuis onvoldoende eten krijgen. Extra fruit daarbij is voor de kinderen heel belangrijk.

_______________________________________

Leden Rabobank regio Eindhoven, heeft u al gestemd (Rabo Clubsupport) op uw favoriete club of organisatie? Stem op HARAPAN voor gehandicapte- en weeskinderen in Indonesië.




Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...