03 november 2019

HARAPAN SPECULAASACTIE VOOR KINDERTEHUIZEN FLORES GESTART

Onze inmiddels traditionele speculaasactie voor de kindertehuizen is officieel gestart. Regiomanager van CELLO Maria Bekkers kocht vrijdagmorgen van voorzitter Jos van der Heijden het eerste pak. 

Dit gebeurde in het Cello-zorg atelier EEHT bij de molen in Best, een dagbestedingsplek met een gouden randje voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Hier zijn alle pakken speculaas voorzien van een sticker en ingepakt in kleurrijke cadeauzakjes. Wij zijn bij met deze samenwerking, Maria Bekkers onderstreepte dit. Zij zou het toejuichen als meer bedrijven en organisaties uit Best en de regio de weg naar het atelier weten te vinden. De volledige opbrengst van de speculaasactie is bestemd voor de zorg van kinderen met een beperking in de 5 kindertehuizen van Yayasan Nativitas op Flores. 

De tehuizen zijn opgezet door ontwikkelingswerkster Mama BelgiĆ« die al vanaf 1973 actief is op Flores, een van de armste eilanden van IndonesiĆ«. Dankzij de medewerking van de Bestse Plus supermarkten Ton Henst en Erwin Kenter kan de speculaas worden verkocht voor slechts € 2,-- per pak. Van 15 t/m 23 november is er een speciale actie in deze supermarkten. Steeds meer bedrijven en organisaties kopen onze speculaas om in een kleurrijk zakje aan hun medewerkers of vrijwilligers cadeau te doen met Sinterklaas of Kerstmis U kunt ze ook kopen tijdens de openingsuren in lunchroom EEHT bij de molen aan de H. Hartstraat in Best. Er zijn ook verkooppunten in Wintelre, 
Knegsel, Steensel en Vessem, zie hiervoor de plaatselijke bladen. Ook te bestellen via of voor nadere informatie : stharapan@hotmail.com / tel. Jos van der Heijden 06 – 186 189 03.

Speculaas ook in lunchroom EEHT in Best

Geen opmerkingen:

JAARREKENING OP DE WEBSITE

  Onlangs werd de jaarrekening 2021 op onze website geplaatst onder hoofdstuk jaarverslagen. De jaarrekening   geeft een goed overzicht van ...