31 december 2018

SUCCESVOLLE SPECULAASACTIE AFGESLOTEN


Begin november startten wij In het werkatelier van EEHT in Best de traditionele speculaasactie. Door enkele medewerkers van dit atelier werd de eerste doos met 14 pakken verkocht aan wethouder Stan van der Heijden. Zij hadden samen met hun collega’s 3500 pakken voorzien van de Harapan sticker. Hiermee ging de actie officieel van start. De opbrengst van deze actie is voor de gehandicapten in kindertehuis Maria Stella Maris, een van de tehuizen van Nativitas Flores..Wij zetten ons daar al jaren voor in.Wij waren wekenlang in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen in Best en verre omgeving, waaronder basisschool de
Notenbalk in Harmelen. 

Op woensdag 19 december werd de actie afgesloten; nadat in Wintelre tijdens de Kerstviering van de K.B.O de laatste verkoop plaats vond werd dankzij een anonieme donatie de overgebleven voorraad afgeleverd bij de voedselbank Best/ Oirschot.


Hiermee werd de zeer geslaagde actie afgesloten. Wij zijn zeer tevreden over de actie die inclusief extra giften ruim € 5.500,-- heeft opgeleverd.
Wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de actie. In het bijzonder de Plus supermarkten Erwin Kenter en Ton Henst uit Best voor het regelen van de inkoop, extra reclame en de mogelijkheid om in de supermarkt te kunnen verkopen. Ook dank aan EXTRA-box voor het gratis ter beschikking stellen van opslagruimte en de medewerkers / sters van werkatelier EEHT voor het stickeren.


Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...