18 december 2018

OVERKAPPING SPEELTERREIN HIDUP BARU KOMT ER

Sinds enkele jaren is er op het rehabilitatiecentrum Hidup Baru / West-Timor een speelplaats voor de kinderen. Hier vinden veel van de patiĆ«ntjes een gezonde ontspanning. Zij kunnen zich even uitleven en leren tegelijkertijd het samenleven in spel hetgeen zo belangrijk is voor hun toekomst. Het versterkt vaak de sociale band. Ook is het voor velen een prettige afwisseling met de soms pijnlijke therapiesessies. 
Helaas is het bv. tijdens de regentijd , wanneer het hier vaak hevig regent, niet mogelijk om gebruik te maken van de speelplaats. Ook tijdens de zeer droge en warme maanden, wanneer de zon ongenadig op de huid van de kinderen brandt, kunnen zij geen gebruik van de speelplaats maken.
Daarom wil het centrum graag een overkapping aanbrengen zodat de speelplaats altijd te gebruiken is. Dat gaat lukken. Van enkele sponsors, stichting Kringloopwinkel Handmelken Best en De Dirk Jan & Kitty Reek-Versteegh Stichting, ontvingen wij voldoende geld om de overkapping te laten bouwen.


Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...