29 december 2017

SUCCESVOLLE SPECULAASACTIE AFGESLOTEN

Eind oktober startten wij de traditionele speculaasactie op het kantoor van het weekblad Groeiend Best. De eerste verkoop vond plaats tijdens de Ladiesnight in Wintelre. De opbrengst van de actie is voor de renovatie van het meisjesinternaat St. Theresia in Nebe op Flores. Een gedeelte zal worden bestemd voor speelgelegenheden bij het kindertehuis Maria Stella Maris in Nangahure Flores. Onze vrijwilligers waren weken lang in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen in Best en verre omgeving, Op woensdag 20 december werd de actie afgesloten; nadat in Wintelre tijdens de Kerstviering van de K.B.O de laatste verkoop plaats vond werd de overgebleven voorraad afgeleverd bij de voedselbank Best/ Oirschot. Voorzitter Jos van der Heijden overhandigde de speculaas aan voedselbank voorzitter Frans van Rosendaal. Hiermee werd de zeer geslaagde voorbij. 

Het bestuur is zeer tevreden over de actie die inclusief extra giften bijna € 7.000,-- heeft opgeleverd. De Wilde Ganzen zal dit bedrag met 50% verhogen zodat wij ruim € 10.000,-- kunnen bijdragen in de totale kosten van de renovatie. (€ 24.000,--). Hierbij komt nog van het missiecomité Wintelre een gedeelte van de opbrengst van de onlangs gehouden houtverkoop bij de Bosschuur in Wintelre. Dit bedrag is nog niet bekend. Samen met de opbrengst van de stichting Nativitas kan de volledige renovatie worden uitgevoerd. 
Wij bedanken, mede namens Nativitas Indonesië, iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de actie.

Geen opmerkingen:

EEN PAK VOOR EEN ZAK, RIJST VOOR ARMEN EN SLACHTOFFERS TROPISCHE STORM.

Onze rijstactie is gestart, in de Plus supermarkten Henst en Kenter in Best kunt u pakken rijst kopen voor € 1,50. De opbrengst wordt beste...