20 december 2016

STICHTING HARAPAN: actie afgesloten / speculaas voor voedselbank

Eind oktober startten wij met de speculaasactie. De opbrengst van deze actie is voor de renovatie van het kindertehuis Resurexio in Lekebai op Flores. Wij zetten ons al jaren in voor de kindertehuizen van Mama Belgie op Flores. Wekenlang waren we in touw om zoveel als mogelijk pakken speculaas te verkopen. Op woensdag 14 december kocht de voorzitter van de K.B.O. in Wintelre tijdens de Kerstviering het 3000e pak.

Op vrijdag 16 december werd de actie afgesloten; dankzij een gift krijgen alle cliĆ«nten van de voedselbank en de vrijwilligers voor kerstmis een pak speculaasbrok. Voorzitter Jos van der Heijden overhandigde de speculaas aan Voedselbank voorzitter Frans van Rosendaal. Hiermee sloten wij de geslaagde actie af. Harapan is zeer tevreden over de actie die inclusief extra giften bijna € 5.000,-- heeft opgeleverd.
Wij bedanken iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van de actie. In het bijzonder Plus supermarkt Erwin Kenter voor het regelen van de inkoop van de ruim 3100 pakken speculaas. 


Geen opmerkingen:

** NIEUWE BUS VOOR WEESHUIS PANTI PIUS IS KLAAR **

  Panti Pius IX in Sinaksak Sumatra is een tehuis voor weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen waarvan de familie niet in staat is ze te ...