05 oktober 2015

Uitzending IKON /Wilde Ganzen 25-12-2005/ 10 jaar samenwerking met Nativitas

Op 1e Kerstdag 2005 zag onze voorzitter een uitzending van de Wilde Ganzen / IKON over het werk van Mama België en de stichting Nativitas. Enkele dagen later werd contact opgenomen met Theo Dinnissen, voorzitter van deze stichting. Zo ontstond een intensieve samenwerking ter ondersteuning van het werk van Mama België op Flores.
Hoewel de opnames 10 jaar oud zijn geven deze een goed beeld
van de problemen op Flores en hoe daar mee wordt omgegaan.
In de uitzending zie je o.a. de speculaasactie zoals die al 15 jaar in Horst en omgeving georganiseerd wordt. Ook Harapan houdt deze actie al enkele jaren. In 2005 was de speculaasactie gericht op een nieuwe werkplaats. In samenwerking met de Stichting Handmelken en de Kringloopwinkel Handmelken uit Best hebben wij in 2006 er voor gezorgd dat de werkplaats kon worden ingericht met moderne machines.
SPECULAASACTIE 2015: Binnenkort starten wij ook weer met deze actie. De opbrengst is voor de renovatie kindertehuis Maria Visitatie in Nebe op Flores.

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...