26 september 2015

SOCIALE MARKT, PRESENTATIE HARAPAN OP PAROCHIEBIJEENKOMST BEST

de kraam van stichting Nativitas
Zondag 20 september was de jaarlijkse sociale markt in Best. wij stonden daar samen met de stichting Help de Indischen in Indonesia en de stichting Nativitas. De organisatie had ons ingedeeld op de parkeerplaats achter de kerk. Een mooie plek maar er was te weinig aansluting met de kramen voor de kerk in nabij de Prinsenhof. We hadden echter niet te klagen, er was volop belangstelling voor onze informatie en onze acties.


BONENPOT:
Een van onze acties t.b.v. 4 projecten was het raden van het aantal bonen in een pot. Het waren er: 3530. Ton Bruijns raadde 3543 en is hiermee de winnaar van een kleurrijke tas gemaakt van afval in Yogyakarta.


HARAPAN PRESENTATIE.
Wij werden enige tijd geleden door pastoor A. Brouwers van de Odulphusparochie Best uitgenodigd om tijdens een van de maandelijkse parochiebijeenkomsten iets over Harapan te vertellen. Deze bijeenkomst was donderdag 24 september op de pastorie.
Kim van den Bosch en Jos van der Heijden waren vanuit Harapan aanwezig. De aanwezigen luisterden en keken aandachtig naar onze presentatie die met applaus werd ontvangen.

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...