15 september 2015

PROMINENTE PLAATS VOOR ONZE KRAMEN OP DE SOCIALE MARKT a.s zondag in Best.

Samen met de stichting Nativitas en de stichting Help de Indischen in Indonesia staan we zondag op een mooie plaats tijdens de sociale markt. U kunt ons vinden achter de kerk op de grote parkeerplaats. Te bereiken via het pad langs de Prinsenhof, de Nazarethstraat of het pad vanaf der Molenstraat langs het kerkhof.
HARAPAN: in 3 kramen informeren wij over onze activiteiten, verkopen we mooie kleurrij...ke tassen van afval uit Yogyakarta, kunt u zich laten verrassen door het krassen van een varkentje en er zijn 3-D kaarten te koop. Nieuw is de BONENPOT, voor € 0,50 kunt u raden hoeveel bonen er in een pot zitten. De opbrengst is voor het revalidatiecentrum Harapan Jaya.
NATIVITAS (2 kramen): Deze stichting informeert u over de activiteiten op Flores en verkopen ter ondersteuning van de projecten van Mama Belgiƫ mooie spullen uit Indonesiƫ.
HELP DE INDISCHEN IN INDONESIA (1 kraam): Zij vragen uw aandacht voor Nederlandse ouderen die in Indonesiƫ op straat moeten leven.
Speciale aandacht is er voor het boek: Vergeten door het Vaderland van journaliste Wilma van der Maten. U kunt dit boek op de sociale markt kopen.

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...