01 april 2015

HARAPAN OP BRADERIE IN OERLE

In Oerle is altijd wat te doen, daar is het hele dorp het hele jaar door mee in touw. Zo organiseert het Tienercomité Oerle jaarlijks een braderie. Een druk bezochte, superleuke en gevarieerde braderie. Volgens vele mensen een van de leukste en gezelligste uit de regio. Dit jaar zal de braderie plaatsvinden op zondag 12 april a.s. van 11.00 tot 17.00 uur op de Oude Kerkstraat tot aan het Kerkplein en een gedeelte van de Zandoerleseweg. De entree is € 1,50.De opbrengst komt ten goede aan de tieners. Het gehele jaar is er voor hun een gevarieerd activiteitenprogramma.
Stichting Harapan is door de organisatie van de braderie in de gelegenheid gesteld om in een van de vele kramen de bezoekers te informeren over haar projecten en activiteiten. De kraam staat in de buurt van de Rabobank aan de Zandoerleseweg. Wij verkopen daar o.a. ook flessen Spaanse wijn, de opbrengst is voor de kindertehuizen op Flores en kleurrijke tassen van afval uit Yogyakarta waarvan de opbrengst wordt bestemd voor het revalidatiecentrum Harapan Jaya op Sumatra.



Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...