09 februari 2015

BELASTINGTIP/NIEUWE BROCHURE/BELEIDS-ACTIVITEITENPLAN 2015

GIFT AAN HARAPAN; BELASTINGTIP.
Stichting Harapan is door de belastingdienst aangewezen als een algemeen nut beogende instelling (ANBI). Als u een periodieke gift wilt doen aan een algemeen nut beogende instelling, dan kunt u die gift aftrekken in uw aangifte inkomstenbelasting. Voorheen moest een en ander vastgelegd worden door tussenkomst van een notaris. Sedert 2014 is een eenvoudige schriftelijke overeenkomst tussen u en onze stichting voldoende. Voor een dergelijke overeenkomst geldt dan geen drempelinkomen. U krijgt dus een deel van uw gift terug via de belasting. Voor de overeenkomst kunt u het formulier van de belastingdienst downloaden van http://www.belastingdienst.nl/giften of een eigen overeenkomst opstellen. (voor verdere informatie kunt u contact opnemen met onze penningmeester Hanneke Renders 0499-575195 of voorzitter Jos van der Heijden 0499-373779)

NIEUWE HARAPAN BROCHURE
Dankzij de medewerking van : abezonz, concept en creatie , is onze brochure 2015 al klaar. U kunt die vinden op
www.harapan.dse.nl /brochure



(www.abezonz.nl)

 
BELEIDS-ACTIVITEITENPLAN 2015 VASTGESTELD.
Onlangs werd door het bestuur het beleids- activiteitenplan 2015 vastgesteld met daarin een nadere omschrijving van doelstelling, organisatie en speerpunten voor het komende jaar. Op de website (
www.harapan.dse.nl / beleidsplannen) kunt u het lezen. Via deze website kunt ook een gratis abonnement nemen op Harapan weblog actueel, dan blijft u op de hoogte van alle activiteiten. U kunt Harapan ook volgen via face-book. (www.facebook.com/StichtingHarapan )
Mocht u belangstelling hebben voor een schriftelijke versie van het beleids-activiteitenplan 2015, neemt u dan even contact op met een van onze bestuursleden.

Help de Indischen in Indonesie, misschien een nieuw project in 2015
 

Geen opmerkingen:

** NIEUWE BUS VOOR WEESHUIS PANTI PIUS IS KLAAR **

  Panti Pius IX in Sinaksak Sumatra is een tehuis voor weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen waarvan de familie niet in staat is ze te ...