29 oktober 2014

SPECULAASACTIE GESTART: voorzitter Kringloopwinkel Handmelken Best kocht het 1e pak.

De speculaasactie die de stichting Harapan dit jaar organiseert is dinsdag 28 oktober officieel gestart. De ontwikkelingswerkster Mevr. J. Colson (mama België) verkocht het eerste pak speculaasbrok aan Wiet Gilsing, de oprichter en voorzitter van de Kringloopwinkel Handmelken in Best. Deze Kringloopwinkel zet zit geheel vrijwillig in voor allerlei goede doelen.                     
 Mama België heeft op Flores, een van de armste eilanden van Indonesië, zes kindertehuizen opgezet. Een daarvan is Maria Stella Maris in Nangahure. Daar is geen goede watervoorziening en de elektrische installatie moet gerenoveerd worden. Harapan bestemd dit jaar de volledige opbrengst van de speculaasverkoop, samen met de Stichting Nativitas en de Wilde Ganzen voor de aanleg van de watervoorziening. De speculaas wordt verkocht (slechts € 2,-- per pak) in Best in de Plus supermarkt Ton Henst op 14 en 15 november, op de weekmarkt 22 november en in de Plus supermarkt Erwin Kenter op 28 en 29 november.
Bestellen kan ook via :
st.harapan@hotmail.com



Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...