25 april 2014

HARAPAN EN NATIVITAS OP WENTERSEL MERT / START NIEUWE ACTIE

Wij zetten ons in voor kansarme families en personen in Indonesië, Nativitas in het bijzonder voor 6 kindertehuizen op Flores. Zondag 4 mei op “Wentersel Mert” zullen deze 2 stichtingen, die regelmatig samenwerken, zich gezamenlijk presenteren. Zij informeren u over doelstelling, werkwijze en activiteiten. Ook worden er acties gehouden en producten verkocht om de doelstelling te ondersteunen.
“Samen zullen wij dat varkentje wel even wassen" Met deze slogan start Harapan op die dag een nieuwe actie voor gehandicapte- en weeskinderen. U wordt gevraagd een varkentje te wassen (lees: krassen). Het bedrag dat tevoorschijn komt is uw bijdrage. De bedragen onder de varkentjes variëren van € 0,50 tot maximaal € 3,00. In ruil voor uw bijdrage ontvangt u een vel met 8 waardecoupons met aantrekkelijke kortingen op o.a pretparken, winkels, minicruise, foto’s afdrukken. Zo krijgt u iets terug als dank voor uw donatie. Met deze actie hoopt Harapan extra geld bij elkaar te krijgen voor gehandicapte- en weeskinderen in Pematangsiantar op Sumatra. Voor dit doel zullen ook kleurrijke tassen verkocht worden gemaakt van afval in Yogyakarta.



 

Geen opmerkingen:

** NIEUWE BUS VOOR WEESHUIS PANTI PIUS IS KLAAR **

  Panti Pius IX in Sinaksak Sumatra is een tehuis voor weeskinderen en kinderen uit arme gezinnen waarvan de familie niet in staat is ze te ...