19 december 2013

SPECULAASACTIE ZEER GESLAAGD.

 
Tijdens haar bezoek aan Best hebben wij dinsdag 17 december aan Mama België, al 40 jaar ontwikkelingswerkster op Flores, symbolisch € 4.000,-- kunnen overhandigen. De voorlopige opbrengst van onze actie. Naar verwachting komt er nog ± € 250,-- bij. Het volledige bedrag zal worden bestemd voor de noodhulp aan een van de kindertehuizen die Mama België heeft opgezet; Maria Visitatie in Nebe op Flores. Dit tehuis is als gevolg van modder en steenlawines zwaar beschadigd.
Een geweldig bedrag, niet alleen van de speculaasverkoop, maar ook nog diverse giften van bedrijven en personen en de opbrengst van de loterij tijdens de kerstviering van de KVB in Oerle. De organisatie Wilde Ganzen doet hier nog 55% boven op, zodat de uiteindelijke opbrengst ruim € 6.500,-- is!
Iedereen die heeft meegeholpen met de verkoop, speculaas gekocht heeft, financieel heeft bijgedragen of op welke manier dan ook medewerking heeft verleend aan deze actie: HARTELIJK DANK.
 

vlnr. secretaris Joz Bruggeman, Mama België, voorzitter Jos van der Heijden

Geen opmerkingen:

Actie EEN PAK VOOR EEN ZAK, 700 pakken rijst voor Voedselbank Best

Begin maart zijn wij gestart met de actie: Een pak voor een zak, rijst voor armen op West-Timor. Dit jaar in samenwerking met de Voedselban...