19 oktober 2013

Speculaas en wijnactie voor noodhulp aan kindertehuis Maria Visitatie in Nebe

Eerder meldden wij u dat de opbrengst van de binnenkort te starten speculaasactie bestemd zou worden voor de renovatie van het kindertehuis Nativitas in Watublapi en in Nebe op Flores. Omdat naar verwachting voor het tehuis in Watublapi nog dit jaar voldoende geld bij elkaar gebracht zal zijn, hebben wij besloten de speculaasactie volledig in het teken te stellen van Noodhulp aan het kindertehuis Maria Visitatie in Nebe.
Hulp is daar dringend geboden. Als gevolg van hevige regenval was er een aardverschuiving. Hierdoor is een keermuur gevaarlijk dicht bij het kindertehuis gekomen en moet z.s.m. worden opgeruimd.Ook de zwaar beschadigde keuken moet worden herbouwd. De kosten zijn begroot op ± € 32.000,--.




U kunt nu al speculaas bestellen. (1 pak speculaasbrok kost slechts € 2,--).
Ook de opbrengst van de wijnverkoop zal vanaf nu voor dit project bestemd worden. (we hebben nog slechts 75 flessen op voorraad!)


bestellingen via ; stharapan@hotmail.com . Bezorging in Best en Wintelre zonder bijkomende kosten. Elders: nader overleg.

Geen opmerkingen:

VASTENACTIE : PROJECT NIEUW LICHT , Oogoperaties op West-Timor.

De parochies Odulphus van Brabant (de Beerzen, Oirschot, Best) en samen Willibrordus (Eersel, Duizel, Steensel, Vessem, Knegsel, Wintelre) d...